Cautare in site
Utilizați acest formular pentru cautare in site
Search
Inchide

Politica de confidentialitate

1. Introducere.

Prezenta politica de confidentialitate va ofera detaliile privind colectarea si procesarea datelor personale prin utilizarea site-ului nostru www.creativebright.ro, inclusiv orice informatii pe care le puteti oferi prin site-ul nostru cand achizitionati un serviciu sau va abonati la newsletter-ul nostru.

Prin furnizarea datelor dvs. catre noi, ne garantati ca aveti peste 16 ani. In cazul in care aveti mai putin de 16 ani, va rugam sa fim contactati de catre parinti.

S.C Creative & Bright SRL este operator de date si suntem responsabili pentru datele cu caracter personal (denumiti in prezenta politica de confidentialitate “noi”, “pe noi” sau “al/a/ai/ale nostru/noastra/nostri/noastre”).

Date de contact:

Datele noastre complete sunt:
Denumirea completa a societatii comerciale: S.C Creative & Bright S.R.L
Adresa de e-mail: office@creativebright.ro
Adresa postala: Soseaua Pipera nr. 50A, sector 2, Bucuresti.

Daca nu sunteti multumit de cum colectam si folosim datele dvs., aveti dreptul de a face reclamatie la ANSPDCP, autoritatea de supraveghere din Romania pentru aspecte privind protectia datelor ( www.dataprotection.ro ). Va vom fi recunoscatori daca ne veti contacta pe noi mai intai in cazul in care aveti o reclamatie pentru a incerca sa o rezolvam pentru dvs.

Este foarte important ca informatiile pe care le detinem despre dvs. sa fie corecte si actualizate. Va rugam sa ne anuntati in orice moment modificarile in datele dvs. personale prin e-mail la office@creativebright.ro

Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi, de aceea, datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Creative & Bright numai in conditiile permise prin Legea nr. 677/2001 si in conformitate cu Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date reglementarile comunitare aplicabile.

2. Ce date personale prelucram?

Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot identifica o persoana. Acestea nu includ date anonime.

Putem procesa anumite tipuri de date personale despre dvs. astfel:

  • Datele de identitate pot include nume, prenumele, functia, data nasterii si sexul.
  • Datele de contact pot include adresa de facturare, adresa de corespondenta, adresa de e-mail si numerele de telefon.
  • Datele financiare pot include contul bancar si detalii privind cardul de plata.
  • Datele de tranzactionare pot include detalii cu privire la plati intre noi si alte detalii privind achizitiile realizate de dvs.
  • Datele tehnice pot include adresele de protocol internet, tipul si versiunea de browser, tipuri si versiuni de browser plug-in, locatia, sistem de operare si platforma si alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizati pentru a accesa acest site.
  • Datele de utilizare pot include informatii cum sa folositi pagina noastra web, produsele si serviciile.
  • Datele de marketing si comunicare pot include preferintele dvs. in primirea comunicarilor de marketing de la noi si preferintele dvs. de comunicare

Date sensibile

Nu colectam nicio data sensibila despre utilizatori. Datele sensibile se refera la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., convingeri religioase sau filosofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opinii politice, apartenenta la sindicate, informatii despre sanatate dvs. si date genetice si biometrice. Nu colectam nicio informatie despre convingeri si infractiuni penale.

3. Cum colectam datele personale?

Colectam datele despre dvs. prin:

  • Interactiuni directe: Puteti oferi date personale prin completarea formularelor de pe site-ul nostru (sau altfel) sau prin comunicarea cu noi prin posta, telefon, e-mail sau altfel, inclusiv cand:
    1. Solicitati/achizitionati serviciile noastre.
    2. Depuneti un CV pe site-ul nostru;
    3. Cereti sa va fie trimise resurse sau marketing;
    4. Ne oferiti feedback.
  • Tehnologii sau interactiuni automate: Pe masura ce folositi site-ul nostru, putem sa colectam automat Date tehnice despre echipamentele dvs., actiunile de navigare si modelele de utilizare. Colectam aceste date prin utilizarea de fisiere cookie, server logs si tehnologii similare. Putem de asemenea sa primim Date Tehnice despre dvs. daca vizitati alte pagini web care folosesc cookie-urile noastre. Va rugam sa cititi politica noastra privind fisierele cookie pe www.creativebright.ro pentru informatii suplimentare.
  • Surse terte sau disponibile public: Putem primi date cu caracter personal despre dvs. din diverse surse terte si/sau publice astfel cum sunt stabilite mai jos:
    1. Furnizori de analitica – tip Google;
    2. Date de identitate sau de contact din surse disponibile public cum sunt Registrul Comertului cu sediul in UE.

4. In ce scop folosim datele personale?

Mai jos se prezinta o descriere a modalitatilor in care utilizam datele dvs. cu caracter personal:

  1. Ca urmare a completarii formularului de contact, Creative & Bright va utiliza datele personale: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon precum si alte date personale furnizate de utilizatori in cadrul campului “alte mentiuni” pentru a intra in contact cu utilizatorii, a-le transmite informatiile solicitate si a gestiona relatia cu acestia.
  2. Ca urmare a completarii formularului de inscriere la cursuri/evenimente, Creative & Bright va utiliza datele personale: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon precum si cod numeric personal si adresa personala in cazul necesitati emiterii facturii fiscale catre persoanele fizice, pentru:
    • a realiza inregistrarea la cursuri/evenimente, a realiza listele de prezenta si a oferi accesul la cursuri/evenimente;
    • a procesa si livra serviciile solicitate, inclusiv: gestionarea platilor, onorariilor, taxelor si colectarea/recuperarea sumelor de bani datorate catre noi.
    • a comunica noutăți despre cursurile/evenimentele pentru care s-a realizat inregistrarea, dar si pentru a comunica potentiale modificari ale coordonatelor cursurilor/evenimentelor;
    • rezolvarea sesizarilor, reclamatiilor, solicitarilor cu privire la cursurile/evenimentele pentru care s-a realizat inscrierea.
    • a transmite materialele din cadrul cursurilor/evenimentelor (prezentari, documente, etc)
    • a transmite informatiile necesare realizarii procesului de certificare in cazul cursurilor ce beneficieaza de acreditare din partea Autoritatii Nationale de Clasificari.
  3. Ca urmare a completarii formularului de aplicare pentru un job, Creative & Bright va utiliza datele personale: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon precum si alte date cu caracter personal ( adresa de domiciliu, ocupatie, etc) furnizate in cadrul CV-ul transmis pentru a intra in contact cu utilizatorii si a stabili in scris sau telefonic detalii necesare procesului de recrutare desfasurat de Creative & Bright;
  4. Ca urmare a abonarii la newsletter – Newsletterele și comunicarile Creative & Bright sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de Creative & Bright. Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

Consimțământul poate fi retras in orice moment, astfel:

  • prin contactarea Creative & Bright in acest sens la office@creativebright.ro.
  • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele primite.

5. Transferul international de date.

Nu transferam datele cu caracter personal in afara Spatiului Economic European (SEE).

6. Securitatea datelor.

Evaluam in permanenta si actualizam masurile de securitate implementate pentru a asigura securitatea si siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal.

Persoanele ce vor procesa datele dvs. personale o vor face la instructiunea noastra si se supun obligatiei de confidentialitate.

Am implementat proceduri pentru a trata orice incalcare suspicioasa a datelor cu caracter personal si va vom notifica pe dvs. si orice autoritate de reglementare competenta cu privire la incalcare, atunci cand suntem obligati legal sa actionam astfel.

7. Cat timp prelucram datele personale?

Vom retine datele cu caracter personal cat este necesar pentru a indeplini scopurile in care le-am colectat, inclusiv pentru a indeplini orice cerinta legala, contabila sau de raportare.

In conformitate cu prevederile legale, trebuie sa pastram informatiile de baza cu privire la clientii nostri (inclusiv date de contact, de identitate, financiare si de tranzactionare) timp de sase ani de la data la care nu mai sunt clienti in scopuri fiscale.

8. Drepturile utilizatorilor

Creative & Bright trateaza securitatea datelor utilizatorilor sai foarte serios, accesul la date este permis doar persoanelor autorizate de Creative&Bright care si-au insusit in prealabil obligatiile de confidentialitate, respectand drepturile prevazute in Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”)

  • Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale:
  • Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
  • Dreptul la stergerea datelor(„dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Utilizatorii pot exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari scrise la sediul nostru din, Soseaua Pipera nr. 50 A, sector 2 Bucuresti, sau prin E-mail, la: office@creativebright.ro.

9. Link-uri la terte parti

Acest site poate include link-uri la site-uri terte. Nu controlam aceste site-uri ale tertilor si nu suntem responsabili pentru declaratiile de confidentialitate. Cand parasiti site-ul nostru, va incurajam sa cititi nota de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati.

10. Fisierele cookie.

Puteti seta browser-ul dvs. sa refuze toate sau anumite fisiere cookie de navigare, sau sa va anunte cand site-urile seteaza sau acceseaza fisiere cookie. Daca dezactivati sau refuzati cookie-urile, va rugam sa observati daca anumite parti din acest site pot deveni inaccesibile sau sa nu functioneze corect.

Toate drepturile rezervate 2018 Creative & Bright
Made by Twisted Design