Cautare in site
Utilizați acest formular pentru cautare in site
Search
Inchide

Evenimente corporate

Oricat de pretentios ar fi evenimentul pe care il aveti in plan, Creative & Bright va asigura succesul acestuia, prin concepte inedite si o echipa de profesionisti. Avem logistica de inalta clasa si experienta in organizarea evenimentelor de anvergura cu unele dintre cele mai mari companii din piata. Furnizorii si partenerii nostri sunt alesi cu atentie si sunt unii dintre cei mai buni in ceea ce fac.

Impreuna cu noi totul va iesi fantastic si echipa Creative & Bright va fi alaturi de dvs la fiecare detaliu. Asa reusim sa avem o rata de retentie de 100% si sa organizam in fiecare an evenimente de succes.

Teambuilding

Creativitatea ne defineste, de aceea putem veni cu concepte pline de noutate, impact si valoare pentru organizatie si angajati. Distractia si buna dispozitie sunt garantate!

detalii

Conferinte

Organizam conferinte si evenimente de business pentru organizatii, in care ne ocupam atat de partea de organizare cat si de partea de concept, comunicare si marketing etc.

detalii

Petreceri de Craciun

De Craciun, totul se imbraca in sarbatoare. Toate petrecerile memorabile incep cu o poveste interesanta , de aceea noi vom crea cea mai frumoasa poveste: cu decoruri unice, atmosfera magica  si concepte inedite.

detalii

Teambuilding

Programele de teambuilding in viziunea Creative & Bright sunt dedicate echipelor si au urmatoarele obiective:

 • Comunicarea intre membrii echipei;
 • Interactiunea dintre acestia;
 • Consolidarea spiritului de echipa;
 • Constientizarea rolului fiecaruia in echipa;
 • Si… multa distractie si buna dispozitie!

Participantii vor intelege ca pentru a avea succes, este nevoie sa aiba o viziune comuna, sa comunice intre ei si sa se sustina reciproc in atingerea obiectivelor.
Ne dorim sa cream o experienta emotionala pozitiva pentru participanti, in primul rand, cu concepte creative, potrivite cu grupurile implicate, obiectivele urmarite si experientele anterioare, astfel incat, la final, fiecare participant sa vada valoarea timpului petrecut impreuna.
Creativitatea ne defineste, de aceea putem veni cu concepte pline de noutate, impact si valoare pentru organizatie si participanti.

Concepte de teambuilding:

The Blue Adventure

“The Blue Adventure” este cel mai nou program de teambuilding destinat angajatilor din organizatii. Creative & Bright impreuna cu Yachting Holiday va invita sa calatoriti, sa descoperiti locuri minunate, sa invatati lucruri interesante, sa experimentati si sa:

 • Lucrati mai bine in echipa
 • Comunicati mai bine
 • Manageriati cu succes oameni si procese
 • Gestionati eficient schimbarea

Teatru forum – Festivalul de teatru

Partcipantii impartiti in echipe, coordonati de un actor profesionist vor pune in scena propria piesa de teatru corelata cu ceea ce fac in activitatea lor zilnica, in diverse ere. Ulterior, fiecare echipa isi va prezenta piesa de teatru in plen. Vom realiza un debrifing pe cum s-a lucrat in echipa, cum au fost impartite rolurile, ce relatii au dezvoltat, cum au reusit sa se coordoneze etc. Este un concept excelent pentru eficientizarea comunicarii si sinergia echipei.

Oscar party – Take your company to HOLLYWOOD!

Participantii vom crea un film cap coada: CONCEPT (PREPRODUCTIE), TURNARE (filmare propriu-zisa – PRODUCTIE), MONTAJ (Editare), DIFUZARE (pe mare ecran se difuzeaza filmul), PREMIILE OSCAR (se premiaza cel mai bun/cea mai buna: actor, actrita, film, scenariu, regie, imagine etc). TOATE INTR-O ZI FANTASTICA.

The color of rhythm – percutie

O bucurie de sunet si culoare, in care toata lumea este prinsa in mrejele muzicii alaturi de specialiti, muzicieni, actori, pentru crearea unei atmosfere pozitive. Toti cei prezenti sunt ajutati de actori sa creeze un vibe comun, sa se bucure impreuna, sa rada, sa cante si sa creeze melodia care-i defineste.

What makes the different between good and excellent

Un program de doua zile in care construim impreuna o echipa de succes prin diverse metode. Impreuna cu specialistii nostri construim la propriu, pictam, ne jucam si exersam impreuna tehnici de improvizatie in vederea dezvoltarii comunicarii si spiritului de echipa.

Viata la tara

O experienta inedita, la care va invitam impreuna cu echipa, in care veti savura mancare traditionala, veti experimenta activitati gospodaresti, veti participa la spectacole folclorice si va veti distra alaturi de sateni la sezatoare. Toate acestea in doua zile extraordinare, petrecute alaturi de oameni faini, in mijocul traditiilor romanesti.

Alte activitati de teambuilding:

Descopera Bucurestiul, Magia traditiilor, Ziarul, Arta reciclata, CSR, Podul, Flashmob, Maramures plai cu flori, Dincolo de limite, Master Chef, Stand up Comedy, Pimp my ride.

The quality of your service depends on the quality of your people.

Conferinte

Prin serviciile oferite de noi, companiile partenere si clientii beneficiaza de:

 • concept unitar, inovativ si solutii eficiente adaptate cerintelor companiei;
 • costuri optimizate prin servicii integrate si personalizate;
 • confidentialitate, calitate, operativitate si profesionalism;
 • comunicare eficienta;
 • analiza post eveniment.

Conferintele si intalnirile de afaceri sunt esentiale pentru comunicarea in cadrul organizatiilor, avand ca obiective:

 • Informarea angajatilor cu privire la produse si servicii noi;
 • Promovarea identitatii si a brandului organizatiei;
 • Dezvoltarea comunicarii interne si consolidarea culturii organizationale;
 • Celebrarea realizarilor si comunicarea lor interna.

Evenimentele tip conferinta de care ne ocupam si in care ne implicam sunt:

 • Lansari de servicii sau produse;
 • Conferinte si seminarii;
 • Aniversari corporate;
 • Evenimente dedicate partenerilor de afaceri;
 • Ateliere de lucru, sedinte de top management.

Petreceri Craciun

Concepte inedite pe care le propunem pentru cei mari:

Mardi Gras

Petrecere tematica in care decorul, orchestra, carele alegorice și costumele fanteziste ne duc cu gandul la minunata punere in scena a acestei povesti, in care toata lumea se distreaza si se simte minunat.

Numar de participanti: 100 – 500

Key notes: Numeroase siraguri de margele; Multa culoare si voie buna; Curiozitate si mister;

The Great Gatsby Party

Te invitam la petrecerea Marelui Gatsby. Extravaganta va fi ridicata la rang de arta, toata lumea isi va dori sa fie invitata in atmosfera plina de farmec a anilor ’20 unde muzica live si cocktailurile speciale vor face deliciul petrecerii.

Numar de participanti: 100 – 500

Key notes: Pene, paiete si perle; Extravaganta si jazz;

Colorful loud party

“Ingredientele” acestei teme vor fi : decoratiunile speciale, costumatia participantilor , gastronomia plina de culoare,  trupa cover si surprizele speciale!

Numar de participanti: 100 – 500

Key notes: Spiritul dinamic al culorilor; Energie pozitiva si pofta de viata;

Hollywood is not a dream

Paseste pe covorul rosu in hainele starulului tau preferat de la Hollywood si bucura-te de atmosfera glamour a marilor petreceri hollywoodiene. Oscarurile vor fi decernate pentru cea mai buna interpretare a distractiei.

Numar de participanti: 100 – 500

Key notes: Premii Oscar; Abilitati actoricesti; Fun si glamour;

Black & White

Cine nu crede ca alb si negru pot fi colorate de muzica buna, jocuri si magie, este invitat sa participe la show-ul ce va tine in priza distractia pana dimineata!

Numar de participanti: 100 – 500

Key notes: Clasic si elegant; Contrast;

Concepte inedite pe care le propunem pentru cei mici:

In Asteptarea lui Mos Craciun

E petrecerea de Craciun! Iar noi, Spiridusii, Bulgarasii si Craciunitele suntem ajutoarele de nadejde ale Mosului ! Sosim inaintea lui si avem in bagaj baloane pentru modelat, acuarele pentru face painting, recuzita pentru jocuri distractive si concursuri .

Numar de participanti: 10 – 300

Key notes: Miros de brad si distractie; Spiridusii si ghidusii;

Magie de Craciun

Decorurile din baloane in forma de cadou, oamenii de zapada, cake popsuri, cupcakes si multe alte surprize ii vor transpune pe copii in atmosfera magica de Craciun.

Numar de participanti: 10 – 300

Key notes: Magie si joaca; Oamenii de zapada si dulciuri;

Ateliere de Craciun

Impreuna cu animatorii si cu asistentii acestora, copiii vor descoperi noi modalități interactive de creație si vor decora casuta din turta dulce, figurine din turta dulce, ciorapelul lui Mos Craciun, globuri si  decoruri de brad.

Numar de participanti: 10-300

Key notes: Craciun si turta dulce; Cadouri si globulete;

Toate drepturile rezervate 2019 Creative & Bright
Made by Twisted Design