Cautare in site
Utilizați acest formular pentru cautare in site
Search
Inchide

Clienti

Avem experienta pe proiecte diferite in industrii diferite, ceea ce ne ajuta sa intelegem fiecare business, iar clientii nostri sunt cei care ne recomanda.

CLIENTII NOSTRI

Clientii nostri au incredere in noi. Am reusit sa construim parteneriate pe termen lung, pe toate cele trei linii de business, iar acest lucru se reflecta intr-o rata de retentie de peste 95%. Fiind sustinuti de valorile “pasiune, flexibilitate, incredere si professionalism”, am dat nastere unui concept de succes prin care ne pozitionam in relatia cu clientii nostri, alaturi de transparenta in comunicare si relationare si intelegerea clara a obiectivelor si nevoilor lor.

IT
IT
Retail
IT
Retail
Agribusiness
Servicii
Servicii
Servicii
Servicii
Servicii
Servicii
Servicii
Financial banking
Financial banking
Financial banking
Financial banking
Productie
Productie
Constructii
Agribusiness
Constructii
Constructii
Constructii
Constructii
Servicii
Servicii
Servicii
Servicii
Servicii
Auto
PRODUCTIE

TESTIMONIALE

Va multumim mult pentru sprijinul acordat de fiecare data foarte prompt si cu zambetul pe buze. Va felicitam pentru profesionalismul de care dati dovada si ne dorim sa colaboram pe termen cat mai lung.

Eugen Hanganu Director Oracle Support Renewals

Am fost impresionata de profesionalismul, flexibilitatea si entuziasmul echipei Creative & Bright ceea ce a reprezentat inceputul unei colaborari frumoase.

Team Leader Firma Marketing & Database

A fost o experienta foarte placuta si educationala. Informatia primita a fost usor de insusit datorita exemplelor bune. Trainerul a acordat timp tuturor participantilor, a lucrat foarte bine cu echipa. Sunteti Bravo!

Manager Relatii Clienti Firma Imobiliare Chisinau

A fost o colaborare de succes, am apreciat implicarea si profesionalismul echipei, dorinta de a satisface orice nevoie. Imi doresc sa continuam aceasta colaborare excelenta si pe viitor.

Director Departament Firma de IT

Colaborarea cu Creative & Bright a fost una de succes inca de la inceput, putandu-ne baza intotdeauna pe profesionalism si implicare in proiectele derulate. Au reusit sa ne inteleaga mereu nevoile, cerintele si sa adapteze programele in consecinta. Multumim pentru calitate, angajament si deschidere!

Manager HR Firma de constructii

Pana in prezent am avut privilegiul sa ne cunoastem si sa colaboram pentru realizarea a doua evenimente: training vanzari si petrecerea de Craciun a grupului nostru de firme. A fost o colaborare minunata, ne-am atins obiectivele propuse si de abia asteptam sa reluam colaborarea pentru evenimentele anului 2016. Multumim echipei Creative & Bright pentru: disponibilitate, rabdare :), idei si conduita!

Specialist Resurse Umane Firma Sisteme de ghidare a accesului in spatiile publice, Consultanta si Service
Toate drepturile rezervate 2019 Creative & Bright
Made by Twisted Design